Notice: wpdb::prepare er kaldt forkert. Forespørgslen indeholder ikke det korrekte antal pladsholdere (2) til antallet af argumenter benyttet (3). Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 4.8.3). in /home/devflowtwo/www/dbp2/wp-includes/functions.php on line 4778
Bliv ambassadør-lærer på Den Blå Planet | Den Blå Planet
Bliv ambassadør-lærer på Den Blå Planet

Bliv ambassadør-lærer på Den Blå Planet

Kunne du tænke dig at have indflydelse på undervisningen på Den Blå Planet og få viden om de allernyeste tiltag i Skoletjenesten? Nu kan du tilmelde dig Blåt Panel i Skoletjenesten.

Hvad er Blåt Panel?

Som medlem af Blåt Panel inviteres du til særlige arrangementer i Skoletjenesten på Den Blå Planet efter skoletid, hvor du præsenteres for nye undervisningstiltag og anvendelsesmuligheder samt indhold diskuteres med de øvrige naturfagslærere og Skoletjenestens undervisere. Som tak for din hjælp byder vi på lette forfriskninger og en særlig overraskelse – det kunne fx være et sjældent kig bag kulisserne, som normalt ikke er åbent for offentligheden.

Blåt Panel er åben for alle interesserede naturfagslærere i grundskole og gymnasium. Invitationer til arrangementer udsendes løbende pr. mail til medlemmer af Blåt Panel og tilmelding sker efter først til mølle. Deltagerantal pr. arrangement er max 20 personer.

Sådan tilmelder du dig

Send en mail til skoletjenesten@dbp2.devflowtwo.com, med følgende oplysninger:

  • Din mailadresse
  • Dit mobilnummer
  • Hvilken skole du er ansat
  • Hvilke fag du underviser
  • Hvilke klassetrin du underviser

Skriv “Blåt Panel” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!