Teamaktiviteter

Den Blå Planets teamaktiviteter er delte oplevelser for livet, der rykker ved grænser og udfordrer den gængse viden.

1. Overskrid grænser med blæksprutter

BlæksprutteTag dine kollegaer med til en teamaktivitet i spruttens tegn. Mange mennesker frygter blæksprutter på grund af deres sære bevægelser og mystiske anatomi. Vi har fx kun ét hjerte, men blæksprutten har tre! Hvad betyder denne forskel egentlig?

Vi mødes i Skoletjenesten på Den Blå Planet med direkte udsigt til Øresund. Her vil jeres fortæller holde et oplæg og med ord og billeder gøre jer klogere på blækspruttens inspirerende verden

Printvenlig PDF om teamaktivitet med blæksprutter på Den Blå Planet

Teamaktiviteterne kan kombineres med møder og selskaber i vores unikke faciliteter. Læs mere.

Booking

Ønsker du yderligere information, eller har du lyst til at høre mere om mulighederne på Den Blå Planet, er du velkommen til at kontakte os på:
Email: booking@dbp2.devflowtwo.com
Tlf: 44 22 22 54, mandag – fredag

2. Konfrontér din frygt for hajer

Haj

Hvis synet af grå brusk, der bryder vandspejlet, gør dig til olympisk mester i crawl, så er en Teamaktivitet med hajer på Den Blå Planet kuren – både mod uvidenhed og unødvendig motion. Langt de fleste mennesker har allerede et forhold til hajer. Men hvad enten det er formet af angstprovokerende gyserfilm eller fredfyldte tropedyk, er der altid ubekendte i hajernes verden. Teamaktiviteten tager udgangspunkt i et overraskende oplæg, der gennemgår historiens mest hårrejsende hajangreb, såvel som de største misforståelser foruden hajkroppens beundringsværdige tilpasninger.

Først vil jeres fortæller holde et oplæg, og med ord og billeder gøre jer klogere på hajernes overraskende og inspirerende verden. Vi går dernæst videre til nærkontakt med håndtamme koralrødhajer og slutter af med at møde og fodre Den Blå Planets største hajer fra kanten til Oceanet.

Printvenlig PDF om teamaktivitet med hajer på Den Blå Planet

Booking

Ønsker du yderligere information, eller har du lyst til at høre mere om mulighederne på Den Blå Planet, er du velkommen til at kontakte os på:
Email: booking@dbp2.devflowtwo.com
Tlf: 44 22 22 54, mandag – fredag