Akvarie Camp 2016

Akvarie Camp for nybegyndere den 20. oktober 2016. ER NU UDSOLGT.

Er du også vild med fisk og kunne du tænke dig at indrette dit helt eget ferskvands-akvarie… som du kan fylde med gubbier, cichlider, maller eller andre flotte undervandsdyr? Kom på Den Blå Planet Akvarie Camp og lær at indrette dit helt eget akvarie. Selvom du ikke ved så meget om det endnu, bliver du klædt på af Den Blå Planets fortællere, der vil guide dig gennem akvarieindretningen og fortælle fantastiske historier om dyrene.

Book billetter nu – kun DKK 500,- pr. barn. Tilkøb af akvarie: DKK 700 kr.

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet
Email: booking@dbp2.devflowtwo.com
Tlf.: 44 22 22 54

Dagen byder bl.a. på møde med dyrepassere, der vil assistere, give gode råd til dekorationerne og hjælpe dig med at gå på jagt efter akvariedekorationer. Du får selv lov til at indrette et akvarium og du kommer også på en hemmelig backstage-tur, hvor vi bl.a. fodrer hajer og lærer om, hvordan det er at passe et kæmpe stort akvarie med 7 millioner liter vand.

Meld dig hurtigt til, der bliver rift om pladserne, hvor 12 heldige børn i alderen 7-14 år får lov til at blive akvariedekoratører, pumpemestre og fiskeprofessorer for en dag.
Alle børn vil modtage flotte T-shirts og diplomer, når dagen er omme og du kan også købe dit eget akvarium med hjem.

Praktiske oplysninger

 • Dato: 20. oktober 2016
 • Tid: kl. 10-16
 • Deltagere: 12 børn
 • Alder: 7-14 år
 • Mødested og afhentning: Ved hovedindgangen
 • Husk at medbringe madpakke og praktisk tøj
 • Pris: deltagelse 500 kr. pr. barn
 • Tilkøb af akvarie: 700 kr. (kvittering medbringes)
 • Akvariet er 54 liter, 60cm x 30cm x 30cm, vægt: 12 kg.
 • Den Blå Planet forbeholder sig retten til at aflyse Akvarie Camp 2016 ved for få tilmeldinger
 • En plads på holdet er bekræftet, når den fremsendt faktura er betalt. Beløbet kan ikke refunderes.

Ved tilmelding oplys venligst:

Navn på kontaktperson:
Adresse: (Bemærk faktura bliver sendt på den angivne e-mail adresse)
Postnummer:
By:
Tlf. ( på kontaktperson):
E-mail ( på kontaktperson):
Barnets alder:
Barnets navn:

Program

9:45 – 10:00 Mødes ved hovedindgangen
Vi mødes ved hovedindgangen på Den Blå Planet, hvor to fortællere står klar til at hente børnene. Nu starter en spændende dag.

10:00 Velkomst
Navneleg og udlevering af T-shirt samt navneskilte.

10.30 Møde med dyrepassere
Vi hører fantastiske fiskehistorier og fortællinger fra dyrepassernes verden. Børnene får gode råd om forskellige former for dekoration f.eks. trærødder, klipper, sten, huler og planter – alt hvad der giver et flot akvarie. Det afhænger nemlig også af, hvor fiskene kommer fra eller hvordan de ser ud. Du vælger selv dit akvarie-tema.

11:00 Inspirationstur rundt på Den Blå Planet.
Den blå Planet har 7 millioner liter vand med en masse forskellige fisk og havdyr, der alle kræver at vandet er rent. Vi kommer på en hemmelig tur backstage, hvor vi kigger på det kæmpemæssige filtersystem og fodre hajerne. Vi skal også rundt og se akvarierne for at få gode ideer samt samle dekorationer ude fra Det Vilde Vandhul.

12:00 Frokost og fri leg
Husk egen madpakke

13:00 Sådan holder dit akvarium sig sundt og flot
Et flot akvarium kræver, at du ved lidt om hvad der sker i akvarie-vandet, hvordan fiskene får luft, hvad der sker med fodrer, der ikke bliver spist og meget andet. Og hvordan forsvinder fiskenes ekskrementer? Dyrepasserne fortæller hvilke fisk, der passer sammen og hvilke der helt sikkert bliver uvenner. De giver bl.a. også råd om, hvordan du skal passe dit akvarium, så det ikke bliver fyldt med alger.

13:30 Så skal fingrene på arbejde
Alle børn får udleveret et 54 liters akvarium med alt udstyr, som de nu skal dekorere. Det handler om at være kreativ og idéer er der nok af rundt omkring på Den Blå Planet. Nu får alle børn selv lov at prøve, at opbygge deres eget akvarium. Når du først har valgt din fiskeart, går vi sandbund, sten, planter, gemmesteder og meget mere igennem trin for trin. Børnene får lov at reflektere og gætte smarte løsninger til dekorationerne.

15:15 Godkendelse af akvarierne og sjov quiz
Alle børn fortæller om deres akvarier og dyrepasserne godkender de nye titler som akvariedekoratør og udleverer og stempler diplomer! Sidst tager vi en sjov quiz.

16:00 Tak for i dag!
Børnene hentes igen ved hovedindgangen.
De børn der har købt deres eget akvarium får et helt nyt startsæt med selvvalgte dekorationer, samt praktisk information til holde et akvarium med hjem.