Nyhed: Dyk med hajer

Kast jer ud på 8 meters undervandseventyr og dyk med hajer i Oceanet på Den Blå Planet. I får en oplevelse for livet. Så skynd jer forbi. For hver dag, der går, vokser hajerne sig større og større...

Er du certificeret dykker, så kan du én gang om måneden tilmelde dig fyraftensdyk. I skal være minimum 2 og max 4 på et dyk hos os. Efter booking bekræftelse og betaling er modtaget hos os, er det bare at glæde sig til at dykke med bl.a. hajer, rokker, muræner og barser i 23 grader varmt vand i 4,1 mio. liter vand. Download printvenlig pdf om ‘Dyk med hajer.

Hvornår: Dyk med hajer den første mandag i hver måned: Kl.16.30-18.30.
Pris: DDK 1.995,- pr. dyk pr person inkl. entré
Rabat: Årskortholdere får 10% rabat

’Tak for en oplevelse for livet.
For mig var det en drengedrøm som gik opfyldelse.
Det er noget som enhver dykker gerne vil have skrevet på sit CV :)’
Sebastian

Oplev hundredevis af smukke fisk – se meterlange muræner, der slanger sig forbi som farvestrålende vimpler, barser der nysgerrigt nærmer sig som vældige zeppelinere og hammerhajer der slår med halen. I Oceanet på Den Blå Planet er der garanti for at se de store fisk helt tæt på til forskel for almindelige dyk i havet. Det er en god ide, at medbringe undervandskamera, så I kan skiftes til at filme hinanden. Når I dykker med hajer på Den Blå Planet er sikkerheden selvfølgelig i højsædet – under kyndig vejledning af to erfarne erhvervsdykkere.

Bestil et dyk

Billetter bestilles ved at sende en forespørgsel til: booking@dbp2.devflowtwo.com
Eller ring til os på 4422 2254 ml. kl. 13 og 15