Få Nordeuropas største akvarium for jer selv

Oplev Den Blå Planet udenfor åbningstid og hold f.eks. jeres selskab foran smukke akvarier i selskab med stålgrå hammerhajer, elegante rokker og tusindvis af andre fisk fra hele verden.

Få magiske oplevelser og mad fra Meyers

I samarbejde med Den Blå Planet, iscenesætter Meyers både store og mindre events for op til 1000 gæster og små eksklusive fine dining begivenheder i akvariets magiske sceneri. Mulighederne er mange
Mad og menuer sammensættes individuelt af udviklingschef Nanna Vestergaard fra Meyers (tidl. Sat Bains i UK), ligesom Meyers eventafdelings kreative kræfter står klar til at skabe unikke begivenheder for jer og jeres gæster.

Download printvenlig PDF om selskaber på Den Blå Planet

Eksempler på arrangementer i cafeen: 

  • Morgenmøde
  • Reception
  • Loungehygge med cocktailbar
  • Firmafest
  • Fyraftensarrangement
  • Grillfest

Hvis det er Michelinstjerner, der trækker, har vi desuden et eksklusivt samarbejde med Restaurant Studio og den tidligere noma-køkkenchef Torsten Vildgaard.

Kort sagt – mulighederne er mange, så kontakt os på nedenstående mail eller telefonnummer og hør, hvordan vi kan gøre jeres næste fest enestående.

Tryk og læs udtalelse fra Ane Katrine Havsteen, UNDP

Skal selskabet være helt unikt?

Ønskes middag på eksklusivt Michelin niveau med gastronomi på højeste niveau er dette også muligt.

Vi glæder os til at tage ansvar for, at dit næste arrangement bliver en succes. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad I drømmer om – så skal vi gøre vores yderste for at opfylde det.

Send forespørgsel

For yderligere info kan vi kontaktes på
Email:booking@dbp2.devflowtwo.com
Tlf: 44 22 22 54, mandag – fredag fra kl. 13 – 15