Adgangsforhold

Adgangsforhold

Besøg med grundskole- og gymnasieklasser

Vil du have din klasse på ekskursion til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, skal du altid bestille besøget på forhånd, uanset om du vil af sted på egen hånd, eller om du vil have undervisning i Skoletjenesten. Vil du af sted på egen hånd, uden undervisning, skal du bestille skolebilletter.

Skolebilletter skal bookes på bookingportalen og betales ved indgangen til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Skolebilletter sælges ikke uden booking er foretaget på forhånd.

Læs mere om bestil skolebilletter.

Planlægger I flere besøg, kan I vælge at købe et skolekort til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.

Læs om skolekortet.

Vil du vide mere om undervisning til skoler og gymnasier, kan du læse mere her.

Kommer I fra en skole i Norden, kan du læse om skolebilletter her.

Besøg med vuggestuer, børnehaver eller SFO’er

Vil I besøge Den Blå Planet, Danmarks Akvarium på egen hånd, skal I blot møde op ved billetkontoret og betale kontant eller med rekvisition (medbring EAN og CVR-nummer) for almindelige entrébilletter.

Hvis I planlægger flere besøg, kan I også vælge at købe et institutionskort.

Vil du bestille undervisning til børnehavebørn eller SFO-børn, kan du læse mere om vores undervisningstilbud til institutioner.

Kun for Tårnby

Tårnby Kommune har lagt byggegrund til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Derfor har alle skoler og institutioner i Tårnby Kommune gratis adgang til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.

Læs mere

Om skoletjenesten

Skoletjenesten på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium tilbyder undervisning til både børnehaver, grundskoler, SFO’er, gymnasier og lærer- og pædagoguddannelsen.

Læs mere om Skoletjenestens pædagogiske profil.