Årskort

10 gode grunde til at vælge årskort til Den Blå Planet

OceanTunnel_112

1. Forunderlige dyr året rundt

Et årskort giver fri entré 365 dage om året til hurtige hammerhajer, kloge ‘sprutter’ og hundredvis af andre arter.

Køb årskort

Forny årskort


Zoo

2. Rabat på danske attraktioner

Her får du 50% rabat
Her får du 15% rabat


3. Indgang til særlige arrangementer

Et årskort giver adgang til særarrangementer på Den Blå Planet. Få info om arrangementer via Aktivitetskalenderen.


Spisestedet Øst

4. Tag en ven med hver mandag aften

Med et årskort kan du gratis invitere én ven med hver mandag aften kl. 17.00 – 21.00. Oplev den særlige stemning ved akvarierne og slut aftenen med et glas vin eller en kold øl i TANG Bistro & Café med udsigt over Øresund.


Dykker

5. Kom før alle andre

Få Den Blå Planet (næsten) for dig selv og oplev Den Blå Planet vågne. Der er særåbent for alle med årskort hver lørdag kl. 9.00 – 10.00. Måske er du heldig at se en dykker i akvarierne eller dyrepassere i gang med morgenrutinen.

Læs også: Den Blå Planet er et børnevenligt akvarium

Du kan ved personligt fremmøde i vort billetsalg opgradere din billet til et årskort inden for 30 dage. Du betaler kun prisforskellen.


Spisestedet ØST

6. 10% rabat i Tang Bistro & Café

Et årskort er din indgang til skønne smagsoplevelser i TANG Bistro & Café, hvor du får 10 % rabat.  Menuen følger årstiderne og råvarerne er ofte økologiske eller biodynamiske, primært fra lokale producenter og leverandører. Helt i tråd med Den Blå Planets rolle som naturambassadør er fisken, der serveres, fanget ansvarligt.

Køb årskort7. 10% rabat i butikken

Med et årskort får du rabat på alle de herligheder, der gemmer sig i butikken. Der er et stort udvalg af gaveidéer og souvenirs som bøger, film, smykker, t-shirts og naturligvis bamser i alle størrelser.


Fast track

8. Undgå spildtid via fast track

Med et årskort kan du springe køen over og hurtigt komme ind i akvariet med adgang via fast track.9. Gratis sandwich på din fødselsdag

Hvis du fejrer din fødselsdag på Den Blå Planet, skal du ikke gå sulten herfra. TANG Bistro & Café tilbyder en gratis sandwich på din fødselsdag ved visning af dit årskort og ID-kort, f.eks. sygesikring- eller kørekort.


Blæksprutte

10. Historier og nyheder

Den Blå Planet tror på historiefortælling og god formidling – ikke på spam.

Når du er tilmeldt Den Blå Planets nyhedsservice, får du gribende historier fra livet med dyrene og info om specialarrangementer.

Tilmeld dig her

Køb årskort

Forny årskort

Årskortpris ved indgangen

Voksen   (fra 12 år)              395 DKK
Barn       (3 – 11 år)              275 DKK
Senior    (65+)                     365 DKK

Familier får 25% rabat på køb af årskort, hvis man køber årskort til min. to voksne og to børn. Rabatten kan kun opnås ved køb i Billetsalget på besøgsdagen. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Info til borgere i Tårnby om årskort