Covid-19

På grund af Covid-19 restriktioner er Den Blå Planet midlertidigt lukket fra 9. december til og med 28. februar.

På grund af Covid-19 restriktioner er Den Blå Planet midlertidigt lukket fra 9. december til og 28. februar.

  • Har du årskort eller institutionskort, skal du ikke foretage dig noget. Dit kort forlænges automatisk med antal lukkedage.
  • Har du købt billet til en dato i lukkeperioden, skal du beholde din billet. Gyldigheden bliver automatisk forlænget med 365 dage.
  • Har du ikke modtaget dine billetter, ligger de sandsynligvis i din spam-folder. Hvis de ikke ligger der, kan du skrive en mail til info@denblaaplanet.dk.

 

Når Den Blå Planet genåbner, vil der fortsat være begrænset adgang til Den Blå Planet, og billetter skal købes online til et specifikt tidspunkt. Det gælder dog ikke årskort, Copenhagen Card, Panda Club med flere. Se listen over undtagelser herunder.

  • Har du et af nedenstående kort, skal du møde op i billetsalget på Den Blå Planet og købe din billet.
  • Har du ikke et af nedenstående kort, skal du købe din billet i vores webshop.

Køb billetter

Tryk for at udvide punkterne nedenfor. Vær opmærksom på, at rabatter ikke kan kombineres.

Årskort til Den Blå Planet
Copenhagen Card
PandaClub
Årskort til andre attraktioner
Institutioner
Gavekort (eks. Go Dream)
Ledsagerordning

 

Praktisk information

Download vores app

For at minimere smitterisikoen har vi midlertidigt aflyst de daglige speaks og slukket for touchskærmene ved akvarierne. Alle informationerne er dog at finde i vores app, der er blevet opdateret med en audioguide. Vores entusiastiske fortællere har indtalt forunderlige fortællinger om akvarierne, som du kan høre, når du står og ser på dyrene. Husk høretelefoner. :)

 

Mundbind påbudt

Det er påbudt at bære mundbind på Den Blå Planet. Hvis du har glemt et, kan du få et i billetsalget i indgangen.

Ensretning

Vi har indført ensretning i akvariet for i videst muligt omfang at undgå, at vores gæster stimler sammen. Ruten går fra den kolde afdeling og de nuttede havoddere til Regnskoven med piratfisk og den nye Junglesti og slutter i den tropiske afdeling, hvor majestætiske hammerhajer og elegante rokker patruljerer den store Oceantank.

Vis hensyn

Der er afstandsmærker i gulvet og borde med håndsprit i akvariet, så alle vores gæster kan have et trygt besøg, og samtidig har vi sænket kapaciteten til 800 gæster. Gør dig selv og vores andre gæster en tjeneste og vis hensyn. Hvis vi når vores maksimale kapacitet, forbeholder vi os retten til at afvise gæster, indtil der er plads igen.

Personer i øget risiko

Gæster i øget risiko bør udvise særlig opmærksomhed under besøget. Du kan læse mere, om hvem, der har øget risiko på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.