Bliv bidt af naturen

Bliv bidt af naturen

Foredrag med én af Danmarks bedste naturformidlere Vicky Knudsen

Vidste du at den lille kobbersneppe kan flyve 238 marathon i træk uden mad og drikke? At landsvalen kan finde tilbage til den samme gård i Danmark som året før, efter at have været en tur i Sydafrika, helt uden at bruge GPS? Eller at jernspurven har sex op til 100 gange om dagen?

Biolog og naturformidler Vicky Knudsen er kendt for sin store viden om den danske natur. En viden hun altid krydrer med stor entusiasme, højt humør og et smittende engagement. Til dette foredrag fortæller hun om sin store begejstring for naturen, hvad der er så fascinerende ved den og ikke mindst hvordan hun selv gik fra en almindelig fuglekigger til decideret besat af både sjældne fugle og alt andet der rør sig i den danske natur. Vicky er hovedsageligt fugleinteresseret, men vil til dette foredrag tage os med på en underholdende og lærerig rejse, både til lands, til vands og i luften.

Så kom på Den Blå Planet til et underholdende foredrag hvor du også selv, kan blive inspireret til gode oplevelser i den danske natur.

Danmarks bedste naturformidler i 2017 på Naturmødet

Blandt andet kendt fra TV2-programmet 1 døgn, 2 hold, 3 dyr.

Oplysninger