Livet under overfladen

Livet under overfladen

Fotoforedrag med Martin MacNaughton og Martin Kielland

Kom på Den Blå Planet og oplev noget det fantastiske liv, der befinder sig under overfladen fra en anden vinkel end du er vant til. I flere år har Martin MacNaughton og Martin Kielland fotograferet i både ferskvand og saltvand i Danmark og resten af Norden. Nu kommer de til Den Blå Planet og vil dele deres store oplevelser og bedste billeder.

Naturen under overfladen er for mange en skjult verden, selvom den findes lige udenfor vores hoveddør. Til dette foredrag kan du se alt fra de mikroskopiske vandlopper og myggelarver i vandpytten til store havørreder i åen, gedder under bådebroen og stimer af sild og tobis langs stranden. Derudover kan du blive klogere på den teknik de bruger til at fotografere med, både når det gælder udstyr, men også når det handler om hvordan man kommer tæt på de spændende dyr.

”Livet under overfladen” består af tre biologer, Martin Macnaughton, Jonas Thormar og Martin Kielland, der alle har dykket i årtier herhjemme. I 2012 udgav de en bog med samme titel om naturen under overfladen i Danmark.

Oplysninger