Sommerferie

Oplev en verdensomsejling under overfladen.

Grundet Covid-19 er der begrænset adgang til Den Blå Planet. Alle billetter skal derfor købes online. Der er ikke noget salg på Den Blå Planet.

 

Særlig information til årskortholdere
Særlig information om Copenhagen Card, Panda Club, ledsagerkort, institutioner og gavekort

Køb billetter

Kom og få en sjov dag både ude og inde på Den Blå Planet. I sommerferien 29. juni – 9. august kan du røre hajer og rokker i det tropiske rørebassin og nyde synet af den store havskildpadde og de majestætiske hammerhajer i den 4,1 millioner liter store Oceantank. Udenfor kan du tabe dit hjerte til nuttede havoddere og nyde frisk havluft i de børnevenlige områder med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. TANG tilbyder desuden en lækker grillmenu hver aften i sommerferien, så slut dagen af med et lækkert måltid med udsigt over Øresund.

Vi har åbent alle dage – helt til klokken 21.


Kom tæt på hajer og rokker

Den Blå Planet er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på over syv millioner liter vand. Vores audioguide er gratis og giver dig fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Åbningstider i sommerferien (29. juni – 9. august)
Alle dage: kl. 10.00 – 21.00

Planlæg dit besøg
Find vej

Tør du røre hajer og rokker?

I det tropiske rørebassin kan du komme helt tæt på hajer og rokker – og stikke hænderne ned til dem, hvis du tør. Der er stor forskel på, hvordan huden mærkes på en haj og en rokke – kom selv og mærk hvordan.


Sjaske, hoppe, rutsje, plaske

Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre.

I Det Vilde Vandhul kan du gå på opdagelse med net og lup. Se hvor mange forskellige dyr du kan finde og få et flot diplom med hjem – måske kan du slå dagens rekord?

Læs mere om aktiviteterne udenfor

Særudstilling om koralrevet

Glæd dig til at opleve en udstilling, som viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet.

Læs mere om koralrevsudstillingen


Nyd en middag med udsigt over Øresund

Hver aften i sommerferien fra 17-21 tænder TANG op i grillen på terrassen, så I kan nyde udsigten over Øresund med et dejligt måltid. Menuen er skiftende, men kan bl.a. stå på dagens fangst på grillen, spareribs med asiatisk BBQ-sauce, pil selv-rejer, grillpølser og kartoffelsalat. I løbet af dagen gælder det normale menukort.

Se menukortet i TANG Bistro & Café

Køb billetter

 

Oplysninger