Tør du dissekere en blæksprutte?

Tør du dissekere en blæksprutte?

Prøv det til "Stjerner i Natten" på Naturcenter Amager

Bemærk, arrangementet foregår ikke på Den Blå Planet.

Den 29. maj pakker Den Blå Planets fortællere slimede blæksprutter i hajmobilen og tøffer ud til Naturcenter Amager (Granatvej 3, 2770 Kastrup), hvor Tårnbys øvrige stjerner venter. Her slår vi borde op for sammen med alle interesserede at dissekere de gådefulde bløddyr.

Har blæksprutter virkelig tre hjerter og ni hjerner, og hvor sidder dens mund, og hvorfor har den så lange arme? Det kan du blive klogere på, når Den Blå Planets fortællere deler alt deres viden om havets forunderlige liv med smittende begejstring og nysgerrighed.

Tør du dissekere en blæksprutte?

Til blæksprutte-workshopen kan du under kyndig vejledning få lov at dissekere 10-armede blæksprutter. Oplev også blækspruttefossiler, blæksprutteskaller og lav dit eget fingeraftryk med blækprutteblæk og få det med hjem som minde.

Det er efterhånden en tradition, at Den Blå Planet deltager ved Stjerner i Natten, og det er altid en ære og fornøjelse at bringe havformidlingen ud af huset til denne skønne, lokale festival.

Det er endnu ikke besluttet hvilket tidspunkt, at Den Blå Planets er på, men hele arrangementet varer fra kl. 17.00 – 22.00.

Oplysninger