Rundvisning for grupper

Få eksklusive grupperundvisninger i Nordeuropas største og mest spektakulære akvarium. Nu kan du komme bag kulisserne og få en anderledes uforudsigelig og højspændt rundvisning backstage. Vælg mellem fire grupperundvisninger, der finder sted i husets hemmeligste hjørner.

OBS: Grupperundvisninger afholdes som normalt – dog i mindre grupper af 9, så vi kan overholde afstandskrav. Er I flere end 9 opdeles I i flere grupper.

Bag facaden

Kom med bag akvarieruden, ned i kælderen, gennem teknikgange og ud på foderbroerne. Oplev de “hemmelige” dyr, der grundet forskning eller pladsmangel, nyder en tilbagetrukket tilværelse i akvariets skjulte haller.

Læs mere

Et teknisk vandunder

18_Teknik_1_DBP

Hvad kræver det at holde tusindvis af gællede væsner fra hele kloden i live? Kom ned i maskinrummet og fordyb dig i en verden af højteknologisk akvarieteknik, der pumper liv i Amagers 6-stjernede fiskehotel.

Læs mere

På sporet af de 7 sanser

Mennesket har ”kun” 5 sanser, men på denne unikt designede rundtur demonstreres hele 7 af slagsen – herunder sanser hinsides al menneskelig erfaring!

Læs mere

Wet Light District

Har du hørt om blækspruttens “frække arm”? Eller om penisfægtende nøgensnegle, målsøgende sædmissiler og dobbeltløbede penisklasper?Bered dig på en rundvisning, som er absolut forbudt for børn!

Læs mere

Den bæredygtige planet

Kom med ind bag facaden på Den Blå Planet og bliv klogere på hvad klimaforandringer, forurening og miljøkriser gør ved havets vidunderlige dyreliv.

Læs mere

Læs om pris, tider og handicapforhold mv.