Bliv partner med Den Blå Planet og gør en forskel

Bliv partner med Den Blå Planet og gør en forskel

Gør en forskel for naturbevarelse, bæredygtighed og vandets forunderlige liv, og få samtidig en stærk eksponerings- og aktiveringsplatform for jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Bliv partner med Den Blå Planet og gør en forskel for vandets forunderlige liv. Som med-ambassadører støtter I en væsentlig dagsorden om en bæredygtig planet, og er samtidig en del af en stærk fortælling om engagement og handlekraft. Se vores partnere.

Vores sponsorkoncept

Den Blå Planet tilbyder et sponsor- og partnerskabsprodukt, der er relevant og vedkommende, og giver partnerne en mulighed for at være tydelige på en bæredygtig dagsorden.

Sammen for planeten

Naturbevarelse, en bæredygtig fremtid og livet under overfladen er hjertesager for os. Det er det I støtter og bliver en del af som sponsor og partner. Samtidig får I oplevelser, netværk og brand. Vi skalerer jeres engagement og partnerskab til optimal udbytte og branding.

Aktivering

Vi sammensætter en aftale, så I får mest mulig værdi i partnerskabet med Den Blå Planet. Fra billetpakker, oplevelser og mødelokaler til netværksdag og konkrete redskaber til den grønne omstilling.

Eksponering

Et vigtigt element for de fleste, men vi nøjes ikke med et logo. Den fælles fortælling er central. Vi giver b.la. mulighed for en grøn profilvideo udover synlighed i udstillingen, på hjemmeside og jeres egne kanaler.

Sponsor- og partnerniveauer

Vælg mellem flere niveauer af engagement og aktivering.

Top-partner med Den Blå Planet
Fra kr. 150.000,-
Aktiveringsværdi fra 75,000,-
Partner med Den Blå Planet
Fra 50.000,-
Aktiveringsværdi fra 25.000,-
Ambassadør for Den Blå Planet
Fra 25.000,-
Aktiveringsværdi fra 12.500,-
Støtte af Den Blå Planet
10.000/19.000
Aktiveringsværdi 4.700,-

Vi står stærkt

Vores mærkesager

Tag aktivt ejerskab for en af vores mærkesager

Den Blå Planet arbejder hver dag på at være en international anerkendt, moderne kultur- og oplevelsesdestination, der udfordrer opfattelsen af naturens universer, og hvor vi får børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv.

Det gør vi ud fra værdier om at være sanselige, personlige, berigende og modige.

Den Blå Planet har, som en af Danmarks topattraktioner, årligt mere end 500.000 gæster, og med velbesøgte sociale medier og bevågenhed i pressen når vores historier ud.

Vi er et kulturelt fyrtårn med en enestående arkitektur, en naturskøn placering og en udstilling i særklasse, og så ligger vi bekvemt placeret lige ved metro, motorvej og lufthavn.

 


 

Kontakt

Thomas Dahl
Teamleder Salg & Booking